Projektassistenter sökes

Publicerad: 2017-05-15

Ekonomisk-historiska institutionen vid Lunds universitet söker 1-2 projektassistenter för projektet De långsiktiga effekterna på svenskt entreprenörskap av emigrationen till Amerika. Assistenten/-erna ska i första skedet framförallt arbeta med att registrera information relaterade till entreprenörskap på individnivå från 1800-1900-talen för vidare bearbetning. Projektet syftar till att förstå hur återvändare från emigrationen påverkade svenskt entreprenörskap, hur det påverkade och påverkar regionalt entreprenörskap. Assistenten/-erna kommer jobba med fem forskare och ta fram underlag för analys.

Sök tjänsten

Läs mer om tjänsterna och gör din ansökan här.

Olof Ejermo

olof.ejermo@circle.lu.se