Disputation i ekonomisk historia: Martin Önnerfors

Disputation

Martin Önnerfors vid Ekonomisk-historiska institutionen försvarar sin doktorsavhandling.

Martin Önnerfors har för avläggande av doktorsexamen i ekonomisk historia författat en vetenskaplig avhandling med titeln Water for the Many: Health, neighbourhood change and equalitv of access during the expansion of Swedish urban water networks.

Fakultetsopponent är professor Lionel Kesztenbaum, L'lnstitut National d'Études Demographiques (INED).

Läs mer om avhandlingen

Vi följer folkhälsomyndighetens regler gällande corona pandemin så vi välkomnar dig att följa disputationen digitalt via Zoom.

Vänligen skicka mig ett mail, christina.rothman@ekh.lu.se senast den 15 september så skickar jag dig en länk till zoom dagen före. Observera att alla anställda på EKH kommer att få länken dagen före disputationen.

Om du inte har tillgång till en dator så finns det möjlighet att följa disputionen digitalt i rum EC3:207 på Ekonomihögskolan, Tycho Brahes väg 1, Lund. Vänligen notera att antal platser är begränsade

Välkommen att följa disputationen på Zoom!

17 september 2021

Lokal